مشاغل

راهنمای انتخاب و خرید موبایل یا گوشی تلفن همراه

راهنمای انتخاب و خرید موبایل یا گوشی تلفن همراه از بازار موبایل ایران بصورت حضوری یا فروشگاه اینترنتی – بانک اطلاعات اصناف و راهنمای گردشگری ایران

بدون شک موبایل زندگی نوع بشر رو دچار دگرگونی زیادی کرد. شغل و کارها، ارتباطات و روابط انسانی و افزایش کیفیت آموزش و اطلاعات به روز برای همه انسانها در تمام کشورها.

شاید باور نکنید اما اولین گوشت کوب دنیا، ببخشید اولین گوشی موبایل دنیا توسط شرکت موتورولا بنام Motorola DynaTAC 8000X به بازار موبایل عرضه شد و وزنش دو کیلو گرم و قیمتش 4 هزار دلار آمریکا بود! در واقع اولین گوشی دستی و تلفن سلولی دنیا در سال 1973 میلادی برابر با 1352 خورشدی وارد بازار شد اما ورود موبایل در ایران در 19 مرداد 1373 بود و امروز بیش از 7/2 میلیارد مشترک تلفن همراه در دنیا وجود داره!

خرید یک موبایل خوب آرزوی هر انسانی هست و البته این آرزو برای ما ایرانی ها که پولمون بی ارزش تر شده مقدار زیادی سخت شده و باید یک موبایل خوب با توجه به بودجه مون خریداری کنیم نه صرفا یک موبایل به روز و جدید!

یه زمانی تماس بدون سیم با یه گوشی موبایل در ذهن ما در حد یه معجزه بود، اما الان فقط کم مونده بره برای ما نون بگیره که البته در دنیای واقعیت با انواع اپ ها این کارو هم انجام میده!

خرید از دیجی کالا با بازار روز

در فروشگاه اینترنتی بازار روز بهترین ها و پرروش ترین های دیجی کالا را همراه با تخفیف دیجی کالا مشاهده خواهید کرد. برای ورود به سایت بازار روی روی لینک پایین کلیک کنید. بهترین های روز در بازار روز

www.Bazarooz.ir

با نصب یه اپلیکیشن کم حجم اما حرفه ای به بهترین نقشه و مسیر یاب خودرو تبدیل میشه

راهنمای خرید گوشی موبایل

اول باید ببینید گوشی همراه رو برای چه کارکردی نیاز دارید و آیا اون نیاز به گوشی تلفن همراه دلیل مهم و بلند مدت شما هست. برای مثال چند سال پیش برای من الویت انتخابم اول دو سیم کارته بودن گوشی همراه بود و اینکه پن یا همون قلم گوشی موبایل برای من مهم بود که خب اشتباه کردم و هیچ کاربردی برای من نداشت! تازه خشاب دوم سیم کارت من یه جای سیم کارت هست یا جای حافظه جانبی و به این خاطر عملا گوشی من از کار افتاده شد از بس حافظه کم داشت!

پس حتما به انتظاری که از یه گوشی موبایل دارید دقت کنید

  • فقط برای تماس و دم دستی و چت و کارهای ساده
  • برای گیم و بازی موبایلی
  • برای کسب و کارهای عادی
  • برای کسب و کارهای اینترنتی، یوتیوبری و ….

که به نسبت نیاز شما پیدا کردن مدل گوشی انتخابی آسان تر خواهد بود. مثلا دوربین گوشی برای شما اهمیت داره، سرعت گوشی (رم) یا فضا و حافظه گوشی، تعداد سیم کارت خور بودن گوشی، امکانات جانبی و…

مثلا اگه می خواهید گوشی موبایل خرید کنید و برند هوآوی جزء انتخاب های شماست و اگه به پلتفرم گوگل پلی Google Play و اپ های اون و به روزرسانی های مستمر نیاز دارید باید بدونید که کاربران گوشی هوآوری امکان دسترسی به Google Play رو ندارند، اما اگه زیاد سر و کاری با گوگل پلی ندارید و کافه بازار – سیب اپ و مایکت کارتون رو راه میندازید خوب به راحتی می تونه در سبد انتخابی شما قرار بگیره.

لطفا توجه داشته باشید تحریم و محدودیت گوگل برای دسترسی به Google Play شامل همه گوشی های چینی مثل شیائومی و .. نبوده و فقط شامل هوآوی هست.

البته اینروزها که کلا گوگل پلی برای همه گوشی های موبایل از داخل فیلتر هست.

یک سیم کارت ، دو سیم کارت حافظه جانبی

همونطور که گفته شد اگه انتظار زیادی از یک گوشی ندارید و یه گوشی تک سیم کارته برای شما کافی هست، دغدغه زیادی ندارید، اما اگه دو سیم کارت مثلا سیم کارت همراه اول، سیم کارت ایرانسل، سیم کارت رایتل یا هر نوع سیم کارت از اپراتورهای دیگه دارید مهمه که بدونید خشاب دوم برخی گوشی های موبایل یا جای سیم کارت هستند و یا جای حافظه جانبی! پس اگه دو سیم کارته بودن برای شما مهمه بعدا که حافظه داخلی موبایلتون پر شد و نیاز به حافظه جانبی داشتید این مشکل بزرگی برای شما خواهد بود!

پاساژ علاءالدین یا برج تماس ؟

راهنمای خرید گوشی موبایل و تلفن همراه در طهران - خرید گوشی موبایل از دیجی کالا - از پاساژ علاء الدین - تلفن همراه از برج تماس و یا فروشگاه اینترنتی تکنولایف
راهنمای خرید گوشی موبایل و تلفن همراه در طهران – خرید گوشی موبایل از دیجی کالا – از پاساژ علاء الدین – تلفن همراه از برج تماس و یا فروشگاه اینترنتی تکنولایف

به احتمال فراوان همه تهرانی ها و حتی از شهرستان با پاساژ کامپیوتر و موبایل ایران ینی پاساژ علاءالدین در پل حافظ (تقاطع حافظ و جمهوری) در منطقه 12 تهران آشنائی دارند و از خرید گوشی تا انواع تجهیزات جانبی موبایل رو از این مرکز خرید موبایل در ذهن دارند که خود من یکی از اونها هستم.

البته بازار موبایل ایران هم هست که در سال 1388 توسط علی انصاری سالار در 5 طبقه ، 180 فروشگاه همراه با شهربازی، رستوران و پارکینگ ساخته شد، اما در هر صورت اقبال عمومی با پاساژ علاءالدین بود که گفته شده روزانه 6000 نفر ورودی با مرکز خرید علاء الدین وجود داره.

من اون زمان ها خیلی زیاد به پاساژ علاءالدین میرفتم، از خرید سی دی تا تعمیر کامپیوتر و نکته جالبی که باعث شد سرعت تغییر رو با چشم خودم ببینم تغییر این پاساژ از مرکز کامپیوتر به مرکز موبایل بود، هر چند روز به روز مغازه ها از طبقات پایین پاساژ شروع به تغییر کاربری از کامپیوتر به موبایل میکردند تا اینکه فقط برخی مغازه های طبقات انتهایی پاساژ علاء الدین کار کامپیوتر رو انجام می دادند!

اما خب دنیای رقابت هست و رشد یکی از ویژگیهای عصر انفجار اطلاعات هست و یه مرکز خرید موبایل و لوازم دیجیتال در غرب تهران ینی منطقه 22 تهران نزدیک دریاچه چیتگر ساخته شد. و البته سایت دیجی کالا و سایت تکنولایف !

برج تماس – تماس سنتر – مرکز تجاری تماس

بازار موبایل تماس یا همون برج فرانتیوم توسط فرزاد دلیری معمار شناخته شده برج های تهران ساخته شده. ایشون سازنده بسیاری از معروف ترین برج های تهران هستند که پروژه زاگرس چیتگر (لکسون 2)، برج نخل و شمیم رحمت 3 در محله کوهک هم در منطقه 22 هنر ایشون هست و سایر برج ها از جمله برج کوه نور در تقاطع فرمانیه و کامرانیه، برج افرا و مجتمع مسکونی چناران پارک، در الهیه، برج نگار در میدان ونک، برج مسکونی ایران زمین در شهرک غرب و…

برج تماس در طرح ترافیک قرار نداره، انواع رستوران و فست فود در فود هال و فودکورت مجموعه تماس هست. حتی یه فروشگاه شهروند در این مرکز خرید موبایل هست. نزدیکی به پارک چیتگر، آبشار تهران، دریاچه چیتگر و ایران مال و تهران مال این مرکز رو برای افرادی که در غرب تهران هستند انتخاب مناسبی قرار داده.

آدرس مرکز موبایل تماس: تهران، ضلع شمال دریاچه چیتگر، میدان ساحل، بلوار جوزانی، انتهای خیابان شمس تبریزی، ساختمان تجاری اداری تماس

راهنمای خرید موبایل – بهترین مرکز خرید موبایل

خوب طبیعتا خرید یک موبایل اینروزها کمی سخت شده. مخصوصا وقتی که نیاز به یک گوشی موبایل اورجینال از برندهای خوب مثل آیفون، سامسونگ، شیائومی و .. رو داریم و بدلیل احتمال بالای تقلب در خرید گوشی در حالت ابتدایی این هست که یه پیج اینستاگرام یا کانال تلگرامی یه گوشی پرچمدار رو با قیمت خیلی ارزون بفروشه و پس از واریز وجه خبری ازش نباشه که میشه این مشکل رو به شرط پرداخت وجه در محل و پس از دریافت محصول حل کرد. اما مشکل بعدی این هست که برخی پیج ها موبایل رو هم تحویل میدن و بعد پول گوشی رو دریافت میکنن، اما بعدا متوجه میشیم که به جای گوشی اصل یه گوشی های کپی یعنی گوشی که خیلی شبیه گوشی اصلی هست دریافت کردیم و در واقع یه گوشی تقلبی رو به قیمت گوشی اصلی به ما فروختند!

در اینجا ما چند پیشنهاد داریم و البته به شدت توصیه می کنیم که اینا فقط پیشنهاد هستند و بررسی با خود شماست!

راهنمای خرید گوشی موبایل – دیجی کالا و تکنولایف

اگه در جستجوی خرید اینترنتی گوشی موبایل هستید به احتمال زیاد دیجی کالا و سایت تکنولایف می تونید انتخاب های خوبی برای شما باشند. اما درباره خرید از دیجی کالا به یه نکته خیلی مهم دقت کنید که مدت زیادی هست که به جز دیجی کالا فروشنده های زیادی هم در سایت دیجی کالا وارد شدند. پس اگه می خواهید جنس های حساس و خارجی بخرید توجه داشته باشید که فروشنده خود دیجی کالا باشه.

از سوی دیگه چنانچه مایل هستید گوشی دست دوم و موبایل کارکرده خودتون رو تعویض کنید فروشگاه های اینترنتی و فیزیکی مختلفی هستند که گوشی کارکرده شما رو با یه گوشی نو تعویض می کنند، اما نکته مهمی که باید دقت داشته باشید که مراکز معتبر تعویض گوشی رو انتخاب کنید تا گیر افراد ناشناس نیفتید که گوشی اصل و اورجینال شما رو که درسته دست دوم هست بگیرند و یه گوشی نو اما تقلبی یا های کپی و با قیمت گوشی اصل به شما بفروشند!

سخن پایانی

امروز و در این نوشتار درباره گوشی موبایل – مراکز خرید و فروش گوشی موبایل – راهنمای خرید گوشی موبایل و مهم تر از همه راهنمای خرید مطمئن گوشی موبایل با شما صحبت کردیم. لطفا چنانچه تجربه ای درباره موارد بالا دارید ممنون میشم از فرم پایین همین صفحه با ما در میون بگذارید تا سایر دوستان هم از تجربه شما استفاده کنند.

بانک اطلاعات اصناف و راهنمای گردشگری طهران

www.Y22.ir

‫4.3/5

www.Y22.ir

درج تبلیغات کلیه مشاغل پزشکی | حمل و نقل | تفریح-گردش-ورزش | غذا و نوشیدنی | صنعت و تجارت | علمی-فرهنگی-هنری | پوشاک و مد | آرایشی و بهداشتی در بانک اصناف تهران از منطقه یک تا منطقه 22 تهران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا